Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Ontmosseninfo.be
Ontmosseninfo.be

Voordelen ontmossen

Iedereen heeft vroeg of laat wel eens te maken met die vervelende groene aanslag op z’n dak, gevel, terras of zelfs op z’n tuinmeubelen. Dit is een opeenhoping van algen, mossen en korstmossen. Je doet er goed aan om deze te verwijderen. Maar waarom precies? Kom hier alle voordelen van ontmossen te weten.

Offertes aanvragen

 

 

Voordelen van ontmossen

Voordelen ontmossen

Waarom zou je de groene aanslag op je dak of gevel moeten verwijderen? Op het eerste gezicht ziet het eruit als een vrij onschuldig fenomeen. Na verloop van tijd kunnen er zich echter enkele vervelende problemen voordoen. Waarom is ontmossen een goed idee?

  • Mooie uitstraling: hevige mosgroei op je dak ontsiert het uitzicht. Het verwijderen van die groene aanslag zorgt ervoor dat je dak er opnieuw mooi en verzorgd uitziet.
  • Voorkom barsten en scheuren: mossen en algen hechten zich vast aan dakpannen, tegels en muren. De wortels hechten zich diep en stevig aan het oppervlak, waardoor er scheurtjes kunnen ontstaan. Hierdoor kunnen er lekkages ontstaan, wat op den duur voor een vochtophoping kan zorgen.
  • Verlengde levensduur: mos zorgt versnelt het slijtageproces op daken, gevels, enz. Door tijdig de groene aanslag te verwijderen, draag je bij tot een langere levensduur van bijv. je dak, je terras,…

TIP: heb je last van hardnekkige groene aanslag op je dak, gevel, terras,… en wil je geen van de bovenstaande problemen ondervinden in de toekomst? Dan doe je er goed aan om een plaatsbezoek aan te vragen bij een ervaren vakman. Dat doe je snel en eenvoudig via onze offertedienst.

 

Vergelijk offertes voor de beste deal!

Wist je dat je flink kan besparen door verschillende offertes naast elkaar te leggen? Op deze manier kan je niet alleen prijzen vergelijken, maar ook materialen, geplande uitvoeringstermijnen, advies, enz. Dit is de beste manier om een vakman te bereiken die volledig voldoet aan al je vereisten.

Vakman nodig? Vul dan snel het onderstaande offerteformulier in.

 

Offertes op maat ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde vakman en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken en mooi resultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.